CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, April 3, 2012

Ummi..itulah panggilan untukku nanti..
.erm..lagi 4 bulan untuk menunggu baby ini keluar..
semoga kuat dan tabah..
Pengalaman pertamaku..
memang banyak dugaannya
kerana keletihan yang melanda
biasanya kalau masa tak mengandung memang dah letih,
tapi bila mengandung ni lagilah bertambah letih..
Alhamdulillah pabila minggu ini tidak terlampau letih
seperti minggu lepas....
Kadang kadang rasa nak menangis pun ada kerana letih..
letih menghadap murid muridku yang degil
letih kerana setiap masa kena bercakap dengan suara yang kuat
supaya murid murid dengar...
kenapalah murid murid ku tidak memahami
keletihan ibu mengandung sepertiku..
mujurlah studentku di UM student dewasa yang senang untuk memahamiku..
Semoga kuterus tabah dengan perangai murid murid degil di sekolah..

0 komen:

INILAH ANA MENGIKUT BULAN MASIHI NOVEMBER

banyak idea dalam perkara
sukar utk dimengertikan atau difahami sikapnya
berfikiran kehadapan
berfikiran unik dan bijakp
enuh dgn idea-idea baru yg luarbiasa
pemikiran yg tajam
daya firasat yg sgt halus dan tinggi
bagus utk jadi doktor
cermat dan teliti
personality dinamiks
sifat yg berahsia,
pandai mencungkil dan mencari rahsia
banyak berfikir, kurang bercakap tetapi mesra
berani,
pemurah setia dan byk kesabarant
erlalu degil dan keras hati
apabila hendak,akan diusahakan sehingga berjaya
tak suka marah kecuali digugat
mudah ambil berat terhadap orang lain
pandai muhasabah diri
cara berfikir lain dari org lain
otak yg sangat tajam
pandai mendorong diri sendiri
tidak hargai pujian
kekuatan semangat dan daya juang yg sgt tinggi
apabila hendak sesuatu cuba sampai berjaya
badan yg tough
kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam
romantik
tidak pasti dgn hubungan kasih sayang
suka duduk dirumah
sangat rajin dan berkemampuan tinggi
amanah, jujur setia dan pandai berahsia
tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi
bercita-cita tinggi
perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-ubah