CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, November 11, 2008

PROGRAM KOKURIKULUM DI TAMAN MALAYSIA SEREMBAN

Murid-murid dikehendaki bergerak mencari jenis daun yang berlainan dan mengumpulkannya

Murid-murid sedang mencari benang-benang berwarna seperti yang di arahkan


Ana sebenarnya minat tengok pokok warna merah nii..geram jekk nak ambik dan tanam kat rumah Ana..Oleh kerana ana takut nak ambik..Jadi Ana ambik gambar jek


Murid-murid mula bergerak mencari serangga dan jenis nama pokok yang dijumpai


Walaupun exam makin hampir,,kesibukan dengan tugas juga kerana minggu ni adalah minggu terakhir sekolah..Pagi ni Ana merupakan salah seorang ahlijawatankuasa program kokurikulum sekolah..akan ke Taman Malaysia di seremban..Sekolah Ana membuat program merentas hutan dan berbasikal di Taman Malaysia..Dari pukul 8 pagi kami guru-guru dan murid SKTTJ menaiki bas dengan diiringi oleh polis trafik.Begitu bangga murid murid Ana bila waktu berhenti di trafic light tetapi bas kami terus jalan jekk.Drebar bas kata kami dah jadi org terhormat pagi ni sebab diiringi oleh polis trafik yang menjaga kami..heheheh.Pukul 5 petang selesailah program.

0 komen:

INILAH ANA MENGIKUT BULAN MASIHI NOVEMBER

banyak idea dalam perkara
sukar utk dimengertikan atau difahami sikapnya
berfikiran kehadapan
berfikiran unik dan bijakp
enuh dgn idea-idea baru yg luarbiasa
pemikiran yg tajam
daya firasat yg sgt halus dan tinggi
bagus utk jadi doktor
cermat dan teliti
personality dinamiks
sifat yg berahsia,
pandai mencungkil dan mencari rahsia
banyak berfikir, kurang bercakap tetapi mesra
berani,
pemurah setia dan byk kesabarant
erlalu degil dan keras hati
apabila hendak,akan diusahakan sehingga berjaya
tak suka marah kecuali digugat
mudah ambil berat terhadap orang lain
pandai muhasabah diri
cara berfikir lain dari org lain
otak yg sangat tajam
pandai mendorong diri sendiri
tidak hargai pujian
kekuatan semangat dan daya juang yg sgt tinggi
apabila hendak sesuatu cuba sampai berjaya
badan yg tough
kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam
romantik
tidak pasti dgn hubungan kasih sayang
suka duduk dirumah
sangat rajin dan berkemampuan tinggi
amanah, jujur setia dan pandai berahsia
tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi
bercita-cita tinggi
perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-ubah