CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, November 26, 2008

HARI HARI YG BERLALU PADA WAKTU CUTI SEKOLAH

Atas ni Gambar tengah penat semasa menjadi ajk program di Taman Malaysia Seremban.hehe
ASSALAMUALAIKUM,,Terasa begitu lama tak update blog kerana ana agak sibuk nak menulis bab satu,dua dan tiga untuk projek penyelidikan ana yang bertajuk PENGGUNAAN COURSEWARE MADRASATI DALAM PENGAJARAN BAHASA ARAB.

Dok tengah belajar macromedia director lagi.dan memikirkan papan cerita,rekabentuk,pengetahuan sedia ada murid dan bermacam macam dalam fikiran ana.Itulah keje ana selama seminggu lebih dah berlalunya cuti sekolah ini..Maklumlah nanti bila dah buka sekolah agak sibuk dan semasa cuti ni jekk peluang Ana untuk berhempas pulas mencari bahan bahan untuk projek penyelidikan Sarjana Bahasa Arab ni.

Sesiapa yang boleh tolong Ana,,Ana amat alu alukan,,plzzzz..huhuhuhu

0 komen:

INILAH ANA MENGIKUT BULAN MASIHI NOVEMBER

banyak idea dalam perkara
sukar utk dimengertikan atau difahami sikapnya
berfikiran kehadapan
berfikiran unik dan bijakp
enuh dgn idea-idea baru yg luarbiasa
pemikiran yg tajam
daya firasat yg sgt halus dan tinggi
bagus utk jadi doktor
cermat dan teliti
personality dinamiks
sifat yg berahsia,
pandai mencungkil dan mencari rahsia
banyak berfikir, kurang bercakap tetapi mesra
berani,
pemurah setia dan byk kesabarant
erlalu degil dan keras hati
apabila hendak,akan diusahakan sehingga berjaya
tak suka marah kecuali digugat
mudah ambil berat terhadap orang lain
pandai muhasabah diri
cara berfikir lain dari org lain
otak yg sangat tajam
pandai mendorong diri sendiri
tidak hargai pujian
kekuatan semangat dan daya juang yg sgt tinggi
apabila hendak sesuatu cuba sampai berjaya
badan yg tough
kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam
romantik
tidak pasti dgn hubungan kasih sayang
suka duduk dirumah
sangat rajin dan berkemampuan tinggi
amanah, jujur setia dan pandai berahsia
tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi
bercita-cita tinggi
perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-ubah