CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, September 24, 2008

TRAGEDI JATUH MOTOR

hahahahah

Adakalanya Ana nak tersuke sesorang sebab petang tadi ON THE WAY ke GIANT dengan skuter...tiba di jalan yang berbatu batu,skuter tak dapat dicontrol dan ana terjatuh dari skuter...Cepat cepat ana bangun dan mengangkat motor.

Ada seorang bebangsa India yang datang menolong Ana.Segan jugak bila ditanya bagaimana boleh jatuh..Tayar skuter ini kecik dan terkena batu besar..Apa nak buat..Ini baru dugaan kecik ajer..Semasa beli skuter ni pun,memang cina jual skuter ni dah kata kat ana,Kalau Jatuh nanti,janganlah serik untuk naik motor..Badan ana takde rasa sakit sangat,Alhamdulillah.

Pagi tadi pula semasa di Sekolah,Ana nak ajak cikgu tu pegi buka poser sesama tetapi mulut ana tak terbuka untuk ajak..Entahlaa kenapa..

0 komen:

INILAH ANA MENGIKUT BULAN MASIHI NOVEMBER

banyak idea dalam perkara
sukar utk dimengertikan atau difahami sikapnya
berfikiran kehadapan
berfikiran unik dan bijakp
enuh dgn idea-idea baru yg luarbiasa
pemikiran yg tajam
daya firasat yg sgt halus dan tinggi
bagus utk jadi doktor
cermat dan teliti
personality dinamiks
sifat yg berahsia,
pandai mencungkil dan mencari rahsia
banyak berfikir, kurang bercakap tetapi mesra
berani,
pemurah setia dan byk kesabarant
erlalu degil dan keras hati
apabila hendak,akan diusahakan sehingga berjaya
tak suka marah kecuali digugat
mudah ambil berat terhadap orang lain
pandai muhasabah diri
cara berfikir lain dari org lain
otak yg sangat tajam
pandai mendorong diri sendiri
tidak hargai pujian
kekuatan semangat dan daya juang yg sgt tinggi
apabila hendak sesuatu cuba sampai berjaya
badan yg tough
kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam
romantik
tidak pasti dgn hubungan kasih sayang
suka duduk dirumah
sangat rajin dan berkemampuan tinggi
amanah, jujur setia dan pandai berahsia
tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi
bercita-cita tinggi
perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-ubah