CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, September 5, 2008

BERBUKE POSER DLM KELAS MASTER

PUKUL 6 PTG,kelas master untuk pengajian quran pun bermula,kami belajar sehingga pukul 7.20 mlm..waktu berbuka puasa pun tiba,kami berbuka dengan kurma dan terus sambung belajar.Beginilah keadaan penuntut ilmu.Nikmatnya menuntut ilmu.Hanya Allah jer yang tau betapa bahagianya hati Ana dapat menuntut ilmu.
Petang ni kami belajar tentang AlQuran diturunkan tujuh huruf.bermaksud tujuh bacaan.dan selanjutnya nanti yer..
Malam pukul 8 dah abis kelas awal.Ana rasa nak balik seremban.Ana malas nak tido kat rumah kawan kat kl.Terus Ana memandu dan sampai Seremban pukul 10 malam.Ana memandu dalam keadaan sedih ,takde mood dan sunyi..Entahlah..Biasanya kalau keadaan Ana camni,memang Ana terus tido jerk.

0 komen:

INILAH ANA MENGIKUT BULAN MASIHI NOVEMBER

banyak idea dalam perkara
sukar utk dimengertikan atau difahami sikapnya
berfikiran kehadapan
berfikiran unik dan bijakp
enuh dgn idea-idea baru yg luarbiasa
pemikiran yg tajam
daya firasat yg sgt halus dan tinggi
bagus utk jadi doktor
cermat dan teliti
personality dinamiks
sifat yg berahsia,
pandai mencungkil dan mencari rahsia
banyak berfikir, kurang bercakap tetapi mesra
berani,
pemurah setia dan byk kesabarant
erlalu degil dan keras hati
apabila hendak,akan diusahakan sehingga berjaya
tak suka marah kecuali digugat
mudah ambil berat terhadap orang lain
pandai muhasabah diri
cara berfikir lain dari org lain
otak yg sangat tajam
pandai mendorong diri sendiri
tidak hargai pujian
kekuatan semangat dan daya juang yg sgt tinggi
apabila hendak sesuatu cuba sampai berjaya
badan yg tough
kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam
romantik
tidak pasti dgn hubungan kasih sayang
suka duduk dirumah
sangat rajin dan berkemampuan tinggi
amanah, jujur setia dan pandai berahsia
tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi
bercita-cita tinggi
perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-ubah