CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, June 20, 2008

Penat,Selsema dan Rasa nak demam hari ni

Assalamualaikum..Bertemu lagi dalam blog Ana yang serba kekurangan ini,,,

Hari ni di sekolah penat betul sebab kena jaga kelas tahun satu Pintar dari pukul 7.40 pagi hingga 11.30 pagi..

Hari ni adalah hari terbuka sekolah..Ibubapa datang ambil rekod laporan anak masing-masing kemudian ada yang membawa pulang anak mereka selepas mengisi borang kebenaran keluar dari saya.

Pukul 11.30 pagi sibuk nak ke mesyuarat elaporan di Port Dickson. Berkejar mengambil laptop sekolah.Dah la panas cuaca hari.Rasa nak Demam dan Selsema lagi..

Pergi Port Dickson tumpang kawan..Perjalanan mengambil masa satu jam jugak sebab lalu jalan biasa bukan highway. kalau highway banyak speed trap..Sampai disana pukul 2 ptg.dah la mesyuarat start pukul 2ptg.Kelam kabut nak solat zohor.Mesyuarat tentang Elaporan j-QAF 2008.Dapat CD baru.agak berbeza dan agak mudah kerana terdapat eksport ke floppy A dan ke C...Cuma yang lecehnya sebab tak boleh copy paste..penatla nak kena menaip satu satu..
Abis mesyuarat dah pukul 5.30 ptg.Terus solat Asar dan makan..Last-last bertolak ke seremban pukul 6.15 petang..

Sampai dirumah ,,nak kena buat cabutan bertuah pulak..sebab esok ada dinner yang kelab guru anjurkan di TTJ Golf Club..Saya pulak AJK Hadiah

0 komen:

INILAH ANA MENGIKUT BULAN MASIHI NOVEMBER

banyak idea dalam perkara
sukar utk dimengertikan atau difahami sikapnya
berfikiran kehadapan
berfikiran unik dan bijakp
enuh dgn idea-idea baru yg luarbiasa
pemikiran yg tajam
daya firasat yg sgt halus dan tinggi
bagus utk jadi doktor
cermat dan teliti
personality dinamiks
sifat yg berahsia,
pandai mencungkil dan mencari rahsia
banyak berfikir, kurang bercakap tetapi mesra
berani,
pemurah setia dan byk kesabarant
erlalu degil dan keras hati
apabila hendak,akan diusahakan sehingga berjaya
tak suka marah kecuali digugat
mudah ambil berat terhadap orang lain
pandai muhasabah diri
cara berfikir lain dari org lain
otak yg sangat tajam
pandai mendorong diri sendiri
tidak hargai pujian
kekuatan semangat dan daya juang yg sgt tinggi
apabila hendak sesuatu cuba sampai berjaya
badan yg tough
kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam
romantik
tidak pasti dgn hubungan kasih sayang
suka duduk dirumah
sangat rajin dan berkemampuan tinggi
amanah, jujur setia dan pandai berahsia
tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi
bercita-cita tinggi
perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-ubah