CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, June 21, 2008

Malam ni Dinner di TTJ Golf Club

Hai geng..

Malam ni ada dinner kat TTJ GOLF CLub..Pada mulanya nak gi ker tak nakk..memang demam nii.. tapi ku gagahi jua diriku..huhu

Pagi ni dok buat cabutan bertuah untuk hamper guru..Walaupun demam tapi dah tak rasa demam kejap sebab fikirkan tugas...

Okeylaa..Lepas maghrib ana pun apa lagi..bersiap laa ke TTJ Golf Club..Seronok jugak rasa hati dan rasa terhibur..hilang sikit dah demam ku..

Balik dah pukul 11.30 malam..memang mengantuk giler..tapi solat laaa dulu..ayoyo

0 komen:

INILAH ANA MENGIKUT BULAN MASIHI NOVEMBER

banyak idea dalam perkara
sukar utk dimengertikan atau difahami sikapnya
berfikiran kehadapan
berfikiran unik dan bijakp
enuh dgn idea-idea baru yg luarbiasa
pemikiran yg tajam
daya firasat yg sgt halus dan tinggi
bagus utk jadi doktor
cermat dan teliti
personality dinamiks
sifat yg berahsia,
pandai mencungkil dan mencari rahsia
banyak berfikir, kurang bercakap tetapi mesra
berani,
pemurah setia dan byk kesabarant
erlalu degil dan keras hati
apabila hendak,akan diusahakan sehingga berjaya
tak suka marah kecuali digugat
mudah ambil berat terhadap orang lain
pandai muhasabah diri
cara berfikir lain dari org lain
otak yg sangat tajam
pandai mendorong diri sendiri
tidak hargai pujian
kekuatan semangat dan daya juang yg sgt tinggi
apabila hendak sesuatu cuba sampai berjaya
badan yg tough
kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam
romantik
tidak pasti dgn hubungan kasih sayang
suka duduk dirumah
sangat rajin dan berkemampuan tinggi
amanah, jujur setia dan pandai berahsia
tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi
bercita-cita tinggi
perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-ubah